| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Το 6ο Πανόραμα Charity Fun Run στήριξε την Αντηρίδα

Το 6ο Πανόραμα Charity Fun Run 2022 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας. Μέρος των εσόδων της φετινής διοργάνωσης διατέθηκαν για την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα». Τον αγώνα δρόμου στήριξαν οι χρυσοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές Βούλα Πατουλίδου, Ιωάννης Μελισσανίδης, Τασούλα Κελεσίδου, Μίλτος Τέντογλου και ο παγκόσμιος πρωταθλητής free running Δημήτρης Κυρσανίδης, δίνοντας τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στο μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και ο αθλητικός σύλλογος «Λέοντες», με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.