| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα ελπίδας

Αυτή τη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο δένδρο είναι το Δέντρο της Ελπίδας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την βοήθεια και την συμβολή των υπηρεσιών καθαριότητας και σίτισης στόλισαν το δένδρο θέλοντας να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης και αισιοδοξίας τόσο στους ασθενείς αλλά και στο προσωπικό μαζί με αυτούς που περιμένουν καρτερικά νέα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που νοσηλεύονται.

Περισσότερα...

Έμπρακτη αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη

Η φίλη της Αντηρίδας Μ.Α. όταν ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει 13χρονη ασθενής, ανταποκρίθηκε άμεσα  με τη δωρεά παιδικού αμαξιδίου . Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών φρόντισε να παραδώσει το αμαξίδιο με είδη πρώτης ανάγκης στην οικογένεια της ωφελούμενης.

Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύµα και αίσθηµα αλληλεγγύης µπορούμε να πετύχουµε πολλά, προς όφελος της κοινωνίας µας. 

Σας ευχαριστούμε όλους για την συνδρομή σας στο έργο της Αντηρίδας. 

Μηνύματα αλληλεγγύης, συνεργατικότητας και θέλησης

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ τίμησε εργαζόμενους της υπηρεσίας φύλαξης και ασφάλειας και άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου για την πολύτιμη συνδρομή τους στο έργο του Συλλόγου κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα...

Χορήγηση βοήθειας για την κάλυψη των πρώτων αναγκών των πυρόπληκτων συμπολιτών μας

Σε μια προσπάθεια συμβολής στις δύσκολες ώρες των πυρόπληκτων στο Ν.Εύβοιας, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα από τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού. Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ μερίμνησε για την αποστολή φαρμακευτικού υλικού για την αντιμετώπιση 1500 οφθαλμολογικών και εγκαυματικών περιστατικών, 500 βρεφικών πανών, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Περισσότερα...

Η απουσία των εθελοντών στους χώρους του Νοσοκομείου είναι αισθητή

Η απουσία των εθελοντών στους χώρους του Νοσοκομείου είναι αισθητή. Λόγω των συνθηκών ,κρίθηκε απαραίτητη,  για την προστασία της υγείας όλων μας, η αναστολή των δράσεων τους στο χώρο του Νοσοκομείου.   Οι ανάγκες όμως των νοσηλευομένων  είναι αυξημένες λόγω της περιορισμένης παρουσίας των συνοδών. Το ίδιο το προσωπικό του Νοσοκομείου, υπερβαίνοντας τα επαγγελματικά τους καθήκοντα και την προσωπική τους κούραση, συμβάλλουν πρόθυμα τις προσπάθειες της Αντηρίδας να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο στις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που περνούμε.

Περισσότερα...

Δύναμη Προσφοράς

Βιώσαμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρόλα αυτά , και σε αυτή την περίοδο της πανδημίας η Αντηρίδα συνεχίζει να στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη φροντίδα των ασθενών με τον δανεισμό αμαξιδίων, τις χορηγίες σε ιατρικό εξοπλισμό (όπως τον ψηφιακό υπέρηχο, το ηλεκτρονικό μόνιτορ πιεσόμετρο-οξύμετρο στα ΤΕΠ κ.α.) και είδη πρώτης ανάγκης. Την περίοδο του Πάσχα, όπου συνεχίζεται το μέτρο αναστολής επισκεπτηρίου στα νοσοκομεία, έχουμε προσφέρει περισσότερα από 2000 μπουκαλάκια νερό, 1800 είδη προσωπικής υγιεινής και 90 πακέτα βοήθειας σε ασθενείς που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις κλινικές του Γ.Ν. Παπαγεωργίου. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 32