| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Το έργο συνεχίζεται, με την προσφορά των μελών και την καθοδήγηση του νέου Δ.Σ.

Η Αντηρίδα, με την καθοδήγηση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συνέχισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας να εφαρμόζει ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους στήριξης της λειτουργίας του Νοσοκομείου, με γνώμονα τη στήριξη τόσο των νοσηλευόμενων όσο και των συνανθρώπων μας που βρίσκονταν σε ανάγκη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για την οικονομική στήριξη του έργου της Αντηρίδας αλλά και τους φίλους του για τις δωρεές σε είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής. Με την πολύτιμη συνδρομή όλων, η Αντηρίδα κατάφερε και προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του έτους 2.226 πακέτα βοήθειας σε ασθενείς και ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η βιβλιοθήκη αναβαθμίζεται

Η βιβλιοθήκη της Αντηρίδας εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούριους τίτλους βιβλίων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας. Οι μαθητές και τα μέλη του Συλλόγου που εθελοντικά συνεχίζουν να φροντίζουν για την οργάνωση της βιβλιοθήκης, ταξινομούν και κωδικοποιούν τους νέους τίτλους. Θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι χαρίζουν βιβλία στη βιβλιοθήκη της Αντηρίδας. Χάρη στη διάθεσή τους να τα μοιραστούν με άλλους φιλαναγνώστες, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του βιβλίου και της γνώσης.

«Κερνάμε» αγάπη στους ογκολογικούς ασθενείς

Ορμώμενοι από την πηγαία αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον συνάνθρωπο, οι εθελοντές της Αντηρίδας ανέλαβαν την υλοποίησης μιας ακόμη πρωτοβουλίας στον χώρο του Νοσοκομείου. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία, τα μέλη του Συλλόγου προσφέρουν καφέ και βουτήματα στους ογκολογικούς ασθενείς κατά την χρόνο αναμονής τους για θεραπεία. Με την κίνηση αυτή, η Αντηρίδα επιδιώκει να σταθεί δίπλα στους ασθενείς, να απαλύνει τον πόνο και να τους «αγκαλιάσει» στις δύσκολες στιγμές που περνούν, υπενθυμίζοντας ότι είναι συμπαραστάτης των ασθενών και των οικείων τους. Εμπνεύστρια της πρωτοβουλίας ήταν η κυρία Γλυκερία. Η εικόνα της παραμένει αλησμόνητη, με το γλυκό της χαμόγελο να προσφέρει ένα ζεστό ρόφημα και μαζί αγάπη και φροντίδα στους ογκολογικούς ασθενείς πριν από την έναρξη της θεραπείας τους.

Συνοδεία δώρων από την Αντηρίδα οι εμβολιασμοί παιδιών

Με ένα αναμνηστικό δώρο υποδέχθηκαν τα παιδιά που προσήλθαν για εμβολιασμό κατά του νέου κορονοϊού στο Εμβολιαστικό Κέντρο Παιδιών του Νοσοκομείου οι εθελοντές της Αντηρίδας.
Τα παιδιά έλαβαν από ένα παιχνίδι το καθένα από φίλους και μέλη της Αντηρίδας, οι οποίοι επιβράβευσαν με αυτό τον τρόπο τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την υπεύθυνη στάση αλλά και την απόφασή τους να εμβολιαστούν.

Γενέθλια στο νοσοκομείο γίνεται;

Η ημέρα των γενεθλίων είναι μια ξεχωριστή ημέρα, πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί που έχει συνδυάσει την ημέρα εκείνη με φώτα, μπαλόνια χρωματιστά, τούρτες, γλυκά και ένα δωμάτιο γεμάτο δώρα! Και βέβαια γίνεται και στη Παιδιαιτρική Κλινική του Νοσοκομείου. Νοσηλεύτριες, γιατροί, φίλοι νοσηλευόμενοι, εθελοντές εύχονται ολόψυχα «Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά!».

Απολογισμός 2021

Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία δύο χρόνια, η Αντηρίδα δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών, των συνοδών και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 33