| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες

Την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, οι εθελοντές συνεχίζουν να προσφέρουν καφέ και γλυκές λιχουδιές με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών . Οι νεότεροι εθελοντές έρχονται στη μεγάλη γιορτή του προσωπικού και με τη στολή του βοηθού του Αι Βασίλη μοιράζουν δώρα. Η παιδική χορωδία από το  ΔΕΛΑΣΑΛ και από τα «Εκπαιδευτήρια Ελπίδα», πλημμύρισαν με μελωδίες το κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου. Όταν έπαιξαν ορχηστρικά κομμάτια σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς οι εθελοντές με ευχές και χαμόγελα επισκεφτήκαμε κάθε κλινική για να δώσουμε βασιλόπιτα και δώρο για τον τυχερό ο οποίος θα βρεί το φλουρί. Και του χρόνου με υγεία !

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Την Κυριακή 12/12/2022, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ δώρισε παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτή την περίοδο στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι μαθητές εθελοντές της Αντηρίδας, τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη δωρεά μοιράζοντας τα παιχνίδια για τους νεαρούς ασθενείς στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική κλινική. 

Περισσότερα...

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ τιμά τον εθελοντισμό και την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η «Αντηρίδα» πραγματοποίησε την ενημερωτική εκδήλωση  με τίτλο «Οδηγός καλής επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία & Εθελοντισμός», στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Περισσότερα...

Νέα βιβλιοθήκη στη ΜΕΚ

Οι μαθητές με αμέριστη προθυμία και διάθεση συμμετέχουν στο έργο της Αντηρίδας στο χώρο του Νοσοκομείου. Η πρώτη ομάδα μαθητών - εθελοντών ανέλαβε να ταξινομήσει, να κωδικοποιήσει (ταξινόμηση Dewey) και να τοποθετήσει περισσότερα από 400 βιβλία στη νέα βιβλιοθήκη στο χώρο αναμονής ασθενών της Νεφρολογικής Κλινικής στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Ο υποψήφιος αναγνώστης έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει το βιβλίο που τον ενδιαφέρει και διαδικτυακά. Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την οργάνωση της βιβλιοθήκης και όλους τους φίλους της Αντηρίδας για την συνεχή στήριξή τους με τις δωρεές βιβλίων. 

Περισσότερα...

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Εθελοντών

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ, προσκαλεί και ενθαρρύνει τους εθελοντές σε νέες δράσεις με στόχο τη στήριξη ασθενών, συνοδών και  γενικότερα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Οι εθελοντές συμμετέχουν σε μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικά με τον εθελοντισμό και τις ανάγκες της εποχής μας, τους κανόνες ασφάλειας και αντιμετώπισης επειγόντων καταστάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Όλοι μαζί περπατάμε το «μίλι της ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ολοκληρώθηκαν την  Κυριακή 16 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 10ου  Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης , με το Δρόμο του ενός μιλίου, τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σκοπό την απόκτηση του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του. 

Εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου συμμετέχουμε σε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Στο «Μίλι της Ελπίδας» ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή της μαραθωνοδρόμου Σόνιας Τσεκίνι, ενός συμβόλου της ζωής, που συνεχίζει να συμμετέχει σε αγώνες τη στιγμή που δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 35