| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Όλοι μαζί περπατάμε το «μίλι της ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ολοκληρώθηκαν την  Κυριακή 16 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 10ου  Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης , με το Δρόμο του ενός μιλίου, τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με σκοπό την απόκτηση του συστήματος τομοσύνθεσης του ψηφιακού μαστογράφου του. 

Εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου συμμετέχουμε σε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Στο «Μίλι της Ελπίδας» ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή της μαραθωνοδρόμου Σόνιας Τσεκίνι, ενός συμβόλου της ζωής, που συνεχίζει να συμμετέχει σε αγώνες τη στιγμή που δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Περισσότερα...

Sail for Pink

Κάθε χρόνο, το Sail for Pink, είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού! Όλοι ΜΑΖΙ με τη δύναμη της ενημέρωσης και πρόληψης στέλνουμε θετικό μήνυμα ΖΩΗΣ.

Μήνυμα δύναμης, αλληλοβοήθειας, ΕΛΠΙΔΑΣ στη γυναίκα που νοσεί! 

Θετικό μήνυμα ΖΩΗΣ σε όλους μας, για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

«Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, όταν διαγνωστεί έγκαιρα!».

Το SAIL FOR PINK  έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για φιλανθρωπικό σκοπό

Η sold out παράσταση Strangers in the Night του Τάκη Ζαχαράτου

Strangers in the Night: Ο Τάκης Ζαχαράτος για μία και μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 20.30.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer γ’ αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του θα μας ταξιδέψει σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι!

Περισσότερα...

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας: Ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών.

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας:  Ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών. Μια ομπρέλα προστασίας!

Με αφορμή την 30η Σεπτέμβρη, την ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών, μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Ε1΄ και Ε2΄ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ασχολούνται με μια σειρά δραστηριοτήτων πάνω στη ζωή και το έργο των Εθνικών Ευεργετών, με καταγωγή από τη Σιάτιστα, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Περισσότερα...

Το έργο συνεχίζεται, με την προσφορά των μελών και την καθοδήγηση του νέου Δ.Σ.

Η Αντηρίδα, με την καθοδήγηση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συνέχισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας να εφαρμόζει ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους στήριξης της λειτουργίας του Νοσοκομείου, με γνώμονα τη στήριξη τόσο των νοσηλευόμενων όσο και των συνανθρώπων μας που βρίσκονταν σε ανάγκη. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για την οικονομική στήριξη του έργου της Αντηρίδας αλλά και τους φίλους του για τις δωρεές σε είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής. Με την πολύτιμη συνδρομή όλων, η Αντηρίδα κατάφερε και προσέφερε το πρώτο εξάμηνο του έτους 2.226 πακέτα βοήθειας σε ασθενείς και ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η βιβλιοθήκη αναβαθμίζεται

Η βιβλιοθήκη της Αντηρίδας εμπλουτίζεται συνεχώς με καινούριους τίτλους βιβλίων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας. Οι μαθητές και τα μέλη του Συλλόγου που εθελοντικά συνεχίζουν να φροντίζουν για την οργάνωση της βιβλιοθήκης, ταξινομούν και κωδικοποιούν τους νέους τίτλους. Θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι χαρίζουν βιβλία στη βιβλιοθήκη της Αντηρίδας. Χάρη στη διάθεσή τους να τα μοιραστούν με άλλους φιλαναγνώστες, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του βιβλίου και της γνώσης.

Σελίδα 1 από 34