| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ τιμά τον εθελοντισμό και την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού, η «Αντηρίδα» πραγματοποίησε την ενημερωτική εκδήλωση  με τίτλο «Οδηγός καλής επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία & Εθελοντισμός», στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Κατά την διάρκεια την εκδήλωσης, το κοινό εξοικειώθηκε με θέματα που αφορούν την «οικειοποίηση» της επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία αλλά και με την αξία του εθελοντισμού. Η Δρ. Χολέβα Βασιλική, Κλινική Ψυχολόγος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και εισηγήτρια της εκδήλωσης, μέσα από την παρουσίασή της με τίτλο «Ανάπηρος μεν, αλλά…», βοήθησε στην κατανόηση του τρόπου προσέγγισης και επικοινωνίας με άτομα με αναπηρία. Η Κλινική Ψυχολόγος κα Καραμούζη Παναγιώτα  αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού, στα οφέλη του εθελοντισμού αλλά και για τον εθελοντισμό στην χώρα μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές από το Λύκειο «Φρυγανιώτης», και από το κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», εθελοντές και φίλοι της «Αντηρίδας» αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, του Δήμου Καλαμαριάς και της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του Ιδρύματος Παπαγεωργίου.

Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά η χορωδία του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μαρία Πατιώ.