| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ο Σύλλογος

Ο "Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα"  είναι ένας εθελοντικός Σύλλογος,  που ξεκίνησε τη δράση του  στις αρχές του 2011.
Ονομάζεται "Αντηρίδα", που σημαίνει στήριγμα και αυτός είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός.  Ευαισθητοποιούμε ανθρώπους στην προαγωγή του εθελοντισμού, και μέσα από εθελοντικές δράσεις, στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, τις λειτουργίες και  ανάγκες του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, τόσο τους ασθενείς που απευθύνονται σ’ αυτό και τους ανθρώπους τους, όσο και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο.  
Μέσα στους σκοπούς μας είναι και η επέκταση του έργου μας εκτός  του Νοσοκομείου.  Συνεργαζόμαστε με άλλους φορείς  της τοπικής κοινωνίας, ούτως ώστε να έχουμε παραγωγικές σχέσεις και δράσεις χρήσιμες για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Υποστηρίζουμε και οργανώνουμε εκπαιδευτικές διαδικασίες   και πολιτιστικές εκδηλώσεις κάθε είδους, τόσο στο Νοσοκομείο όσο στην πόλη μας.
Πιστεύουμε ότι οι  προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητάς μας μέσα από τον εθελοντισμό, είναι στην  εποχή μας πιο απαραίτητες από ποτέ ,  και επιζητούμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με την τοπική κοινωνία,  για να μοιραζόμαστε την χαρά της προσφοράς και συμμετοχής.

Στο γραφείο του Συλλόγου βρίσκονται γραμματέας και εθελοντές οι οποίοι δίνουν πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το γραφείο λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 8:00 με 16:00.. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Σύλλογο είναι το 2313323869.

 

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.