| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό

Διπλό το μήνυμα του Τάκη Ζαχαράτου για τη Θεσσαλονίκη στη φιλανθρωπική μουσική παράσταση «Strangers in the night”  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο ευαίσθητος καλλιτέχνης απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και χαρισματικός perfomer, παρέα με τους υπέροχους μουσικούς του μας ταξίδεψε με τη ρομαντική μουσική στις αναμνήσεις παρελθοντικών εποχών, μεταφέροντας  το μήνυμα της προσφοράς και αλληλεγγύης. Με θερμά λόγια μίλησε για το εθελοντικό  έργο της Αντηρίδας και την αξία της κοινωνικής προσφοράς του Δικτύου και για κάθε πρωτοβουλία συνεισφοράς στον συνάνθρωπό μας.

Σε αυτή την εξαιρετικής σημασίας βραδιά μίλησε επίσης για την σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού και έστειλε μηνύματα εγρήγορσης και αφύπνισης σε όλες τις κυρίες  – ώστε μέσα από την αυτοεξέταση μαστού η πρόληψη να οδηγήσει στην έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.

Η κα Ζωή Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές οι οποίοι με την ανιδιοτελή προσφορά και συνεχή δράση τους χαράζουν ένα νέο και αισιόδοξο αύριο.

Ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος, ακούραστος, μας χάρισε τη λάμψη των αστέρων της μουσικής και κινηματογράφου μαγεύοντας το κοινό με τη φωνή του Φρανκ Σινάτρα, της Σοφίας Βέμπο, με το ταμπεραμέντο της Μέρλιν Μονρόε, της Ζωζώ Σαπουντζάκη.  Η μαγευτική βραδιά έκλεισε με το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της παράστασης.

Τα έσοδα της παράστασης προσφέρθηκαν  στους Συλλόγους «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ευχαριστούμε την εταιρεία επικοινωνίας Marcom Tzelepoglou και τους χορηγούς  EurogeneticaAtradius, ΙΕΚ Δέλτα 360, Vendavel Energy, Porto Palace Thessaloniki , Αραμπατζής – Ελληνική Ζύμη, Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός, PELOPAC, Select Bread Products, Σαμαράς & Συνεργάτες, ISOMAT, Kleemann Hellas, Energy Construction Company i.k.e, Φάρμα Κουκάκη, ZANAE, Goldair Cargo A.E, Μπέλας Φιλώτας & Υιος A.E., Palaplast, Ιάκεντρο, ΠLATON ΔIAGNOSIS, «ο Άνθρωπος 4.0», RIST Hellas, Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, Hyatt Regency Thessaloniki.