| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Συλληπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου, ο ένας εκ των αδελφών και εθνικών ευεργετών, οι οποίοι σύστησαν το Ίδρυμα Παπαγεωργίου και δώρισαν στους πολίτες της Θεσσαλονίκης το Γ.Ν. Παπαγεωργίου, την "Εστία Παπαγεωργίου" στον Εύοσμο και τη "Φροντίδα Παπαγεωργίου" στο Φίλυρο. Φιλάνθρωπος και πατριώτης, με το ήθος και τη μεγάλη προσφορά του αφήνει στη χώρα μια σπουδαία κληρονομιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας τον αποχαιρετά με θλίψη και εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.