| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

10 Χρόνια ΑΝΤΗΡΙΔΑ

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ δημιουργήθηκε το 2011 με σκοπό να στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου παρέχοντας βοήθεια στους ασθενείς,  συνοδούς τους και γενικότερα στους συνανθρώπους μας σε κατάσταση ανάγκης. Ο Σύλλογος συνεχίζει τη δράση του την περίοδο της πανδημίας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στους ασθενείς και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες με την συνδρομή των φίλων και μελών του.  

Οι περιορισμοί που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν δυστυχώς τη διοργάνωση πολυπληθών εκδηλώσεων. Τα μέλη του ΔΣ τίμησαν τα 10 χρόνια προσφοράς και στήριξης σε μια λιτή συνάντηση στο χώρο του Νοσοκομείου σχεδιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο δράσεις στήριξης ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.