| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Β.Κικίλια

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφτηκε εκτάκτως χτες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τους επικεφαλής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας και του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Βορείου Ελλάδος. 

Ο υπουργός Υγείας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε την επιθυμία να δει από κοντά το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για το οποίο είχε ακούσει θετικά σχόλια, και να συναντηθεί με τη Διοίκηση προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία του. Αποφεύγοντας τους χαιρετισμούς δια χειραψίας, ο κ. Κικίλιας χαιρέτισε τους εκπροσώπους της Διοίκησης και το προσωπικό, που τον υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, στέλνοντας μήνυμα για τη σημασία της προσωπικής ευθύνης στην αποτροπή της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής  του  προανήγγειλε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα επέλθουν στα νοσοκομεία Ειδικά για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τόνισε ότι ορισμένες πρακτικές του, όπως η διαχείριση των απογευματινών ραντεβού, μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλα νοσοκομεία. 

Κορωνίδα για την 3η Υγειονομική Περιφέρεια χαρακτήρισε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο κ. Μπογιατζίδης, υπογραμμίζοντας: «Η συνεργασία που υπάρχει είναι δεδομένη και προχωράμε ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα της πανδημίας».

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.