| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ενημέρωση Εκπροσώπου Υγείας

Τέσσερις μήνες μετά την πρώτη ενημέρωσή των εκπροσώπων υπουργείου Υγείας και Πολιτικής Προστασίας και μετά από 72 ημέρες καθημερινής σχεδόν ενημέρωσης, οι κ.κ. Τσίορδας, Χαρδαλιάς πραγματοποίησαν την Τρίτη, 26 Μαίου την τελευταία ομιλία τους για τον νέο κορονοιο.

Ο καθηγητής Σ. Τσιόδρας τόνισε ότι « αντέξαμε όλοι μαζί στην πρώτη φάση» και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την τήρηση των μέτρων και τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η επιστροφή στην κανονικότητα έχει ξεκινήσει με προσοχή. Η Επιστήμη κάνει παγκοσμίως ό,τι μπορεί σε έναν εξαντλητικό αγώνα δρόμου, για να βρει αποτελεσματικές θεραπείες και, όσο γρηγορότερα γίνεται, ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο.

Πρόκειται όμως για έναν αγώνα δρόμου στον οποίο παραμένουμε όλοι. Ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει, δεν έχει χάσει την ιδιότητα της διασποράς του, ιδίως όταν βρει τις κατάλληλες συνθήκες διασπείρεται εύκολα. Συνεχίζουμε να παραμένουμε ασφαλείς και να τηρούμε τα μέτρα δημόσιας υγείας

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς υπενθύμισε ότι έχουν τεθεί υγειονομικοί κανόνες για σχολεία, καταστήματα, εκκλησίες, παραλίες και αλλού. «Από την τήρησή τους εξαρτάται το να συνεχίσουμε την καλή πορεία», σημείωσε και υπογράμμισε: «Δεν ξεμπλέξαμε με την πανδημία. Ο ιός θα βρίσκεται κοντά μας για μεγάλο διάστημα και δεν σηκώνει παιχνίδια».

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.