| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Έκθεση ζωγραφικής στο Γ.Ν.Παπαγεωργίου

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 12.00, στο Κεντρικό Σαλόνι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην Έκθεση Ζωγραφικής του αειμνήστου Μακεδόνα ζωγράφου Ευθυμίου Βαρλάμη με θέμα: «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ».

Το σπουδαίο αυτό εικαστικό έργο θρησκευτικού περιεχομένου είναι μοναδικό παγκοσμίως. Περιλαμβάνει 14 έργα μεγάλων διαστάσεων, τα οποία αναφέρονται στην ζωή και το έργο του σύγχρονου αυτού άγιου της Ρωσίας.

Για την συλλογή και το έργο του ζωγράφου θα μιλήσει ο επιμελητής της έκθεσης και για πάνω από 35 χρόνια βοηθός του Ευθύμιου Βαρλάμη κ. Παύλος Τροχόπουλος

H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 18/11 στο Κεντρικό Σαλόνι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ 2313323869 (10,00- 12,00 ) ή απαντώντας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.