| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ευχαριστήριο μήνυμα

Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Γ.Ν.Παπαγεωργίου "Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τις δωρεές σε είδη α΄ ανάγκης και βιβλίων που λάβαμε την περίοδο του καλοκαιριού. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς Δήμου Ειρηνούπολης και την Τράπεζα Τροφίμων για τη δωρεά φρούτων  και τροφίμων.  Με την  πολύτιμη προσφορά σας στηρίξατε οικογένειες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, διανέμοντας πολλά πακέτα βοήθειας με τρόφιμα και είδη α’ ανάγκης.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.