| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

"Η Βίλα Καπαντζή και οι εκδρομείς του Εξήντα"

Σε συνέχεια των επιτυχημένων αντίστοιχων εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εταιρείας, σας προσκαλούμε στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ "Η Βίλα Καπαντζή και οι εκδρομείς του Εξήντα" την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, ώρα 21:30, στην αυλή της Βίλας Καπαντζή. 

Πρόκειται για μια παραγωγή της Πολιτιστικής Εταιρείας που αφορά στην ιστορική πορεία της Βίλας Καπαντζή, από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα, ως κατοικία στη συνοικία των Εξοχών, σχολείο στη δεκαετία του ’50-’60, και έδρα του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση, όπου η Εύη Σιαμαντά μαζί με τρείς ακόμα μουσικούς και τις ενορχηστρώσεις του Σπύρου Ρασσιά, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που εμπνέεται από την ιστορία της Βίλας Καπαντζή και της πόλης. 

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση στους πανέμορφους κήπους της Βίλας Καπαντζή. 

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε, εσείς και οι φίλοι σας, με την παρουσία σας.

Η εκδήλωση είναι προσφορά της Πολιτιστικής Εταιρείας.

Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.