| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ρεπορτάζ από το GRTIMES: "Το στήριγμα ασθενών και συνοδών του νοσοκομείου Παπαγεωργίου"

Είναι το στήριγμα ασθενών αλλά και των συνοδών τους για όσο βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Άλλωστε “αντηρίδα” σημαίνει στήριγμα. Ο λόγος για τον «Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η Αντηρίδα» και τους εθελοντές του, που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια στο νοσοκομείο. Και μάλιστα… εθελοντικά!

Η «Αντηρίδα» δημιουργήθηκε το 2011 από την σημερινή αντιπρόεδρό της και εκπρόσωπο του ιδρύματος Παπαγεωργίου, Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου. Ο Σύλλογος αναπτύσσει δράσεις εντός νοσοκομείου με σκοπό την στήριξη του νοσηλευτικού ιδρύματος, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας, των ασθενών, των συνοδοών και φυσικά των εργαζομένων.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ >>

 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.