| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Πρόσκληση εκδήλωσης ΕΛΛΗΝΙΟΝ 7-3-2018

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το  Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Ι  Ο  Ν - Μη κυβερνητική οργάνωση πολιτών

Σας προσκαλεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στις φυλακισμένες γυναίκες που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων (Ελ. Βενιζέλου 30, 4ος όρ.) με ομιλητές: 1) την κα Αναστασία Ζήση, αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: Κρατούμενη γυναίκα και το πολλαπλό στίγμα.2) τον κ. Θεοχάρη Ρουσάκη, Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Κοινων. Λειτουργών των Δικαστ. Φυλακών Διαβατών με θέμα: Με το κλειδί στο χέρι.  Θα διαβαστούν εισηγήσεις κρατουμένων γυναικών.

Κατά την εκδήλωση θα προσφερθεί  μπουφές. Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των οικογενειών των άπορων φυλακισμένων γυναικών.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.