| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Πρόσκληση Συμμετοχής

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου "Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" σας προσκαλεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Με τη δύση του ήλιου, θα συμμετέχουμε ως ομάδα "Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" στον  Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο. 

Οι εγγραφές για την συμμετοχή ως μέλος της ομάδας "Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου , με κόστος συμμετοχής 10,00 €.Προτρέπουμε όλους να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση !!! 

( ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «H ΑΝΤΗΡΙΔΑ» Τηλ.: 2313-323869  www.antirida.gr )

Περιγραφή της Διαδρομής : Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ' Σεπτεμβρίου). Η διαδρομή των 5.000μ ακολουθεί τις οδούς : Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπουοι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο.  

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου Protergia για τον 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 

Κάλεσμα της Βούλας Πατουλίδου 

στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

 

Τη λάμψη της Βούλας Πατουλίδου θα έχει ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, αφού το σύμβολο του ελληνικού στίβου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης απεύθυνε το δικό της κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, ενόψει του νυχτερινού πάρτυ που θα στηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην καρδιά της πόλης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, σημερινή Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, έστειλε μήνυμα για μαζική συμμετοχή στη μεγαλύτερη φθινοπωρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας:

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου έρχεται ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, αυτό το απίστευτο πανηγύρι χαράς, όπου 20.000 άνθρωποι θα μαζευτούν εδώ, στο κέντρο της πόλης! Μη λείψετε!», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Πατουλίδου και συμπλήρωσε:

«Όλοι δηλώνουμε συμμετοχή στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ., στις για να ζήσουμε μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Θα είμαστε και φέτος εκεί!» 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.