| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ στην Πορεία Ελπίδας για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιείται το 5ο Sail in Pink, η μεγάλη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος "Άλμα Ζωής"

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνουν τη συγκεκριμένη ημέρα στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί και η "Πορείας Ελπίδας" για τον καρκίνο του μαστού. Στις 11 πμ θα ξεκινήσουμε από τον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής και θα περπατήσουμε σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Νέας Παραλίας ως το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Απολαμβάνουμε έτσι τα οφέλη της υγείας από το περπάτημα και συμμετέχουμε στον αγώνα της έγκαιρης διάγνωσης-πρόληψης του καρκίνου του μαστού.  Κάθε συμμετοχή μετράει!!!

#walkforacause. #sailforpink #almazoisthes

Όσοι εθελοντές και φίλοι θέλουν, μπορούν να συμμετέχουν με την ομάδα της Αντηρίδας. Θα φοράμε τα κόκκινα μπλουζάκια της Αντηρίδας και θα ενώσουμε τη θετική μας ενέργεια με εκατοντάδες άντρες και γυναίκες περπατώντας όλοι μαζί.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ανά άτομο. Αν θέλετε να μπείτε στην ομάδα, δηλώστε όνομα, τηλέφωνο και μέγεθος μπλούζας στο συγκεκριμένο e-mail, ή τηλεφωνικώς στο γραφείο της Αντηρίδας (καθημερινές 9:00-15:00) ως και την Παρασκευή 5/5.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «H ΑΝΤΗΡΙΔΑ»

Τηλ.: 2313-323869, www.antirida.gr

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

www.almazoisthes.gr   -   www.sailforpink.almazoisthes.gr

www.facebook.com/Άλμα-Ζωής-ΝΘεσσαλονίκης-547944692026635/

www.facebook.com/pages/Sail-for-Pink/604203082999568

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.