| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Δεκέμβρης 2016 - Οι δράσεις μας

Μαζί με τις ευχές μας για καλό μήνα και τις γιορτές που έρχονται, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για διάφορες εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Όσοι εθελοντές θέλουν να βοηθήσουν και να συμμετέχουν, παρακαλούμε να το δηλώσουν κάνοντας reply σε αυτό το μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου – «Το χωριό των αστεριών»

Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ, 10:00- 15:00

Δραστηριότητες, εργαστήρια και δράσεις πλαισιώνουν την χριστουγεννιάτικη αγορά και τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολλεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στην Αντηρίδα!  

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου - Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού

Κεντρικό σαλόνι, Γ.Ν. Παπαγεωργίου, 12:00-13:00 

Γιορτάζουμε τον εθελοντισμό με μια ανοικτή εκδήλωση στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου. Οι εθελοντές του Συλλόγου θα ενημερώνουν κοινό και επισκέπτες για το έργο της Αντηρίδας, θα διανέμουν πληροφοριακό υλικό ενώ το συγκρότημα του Πολυχρόνη Χουζανά θα ντύσει μελωδικά την εκδήλωση με ελληνική μουσική και τραγούδια.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου – Γιορτή Ιδρύματος Παπαγεωργίου

Κεντρικό σαλόνι, Γ.Ν. Παπαγεωργίου, 10:30-13:30 

Για άλλη μια χρονιά  οι εθελοντές δίνουν το «παρών» στην καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Βοηθάμε στο μοίρασμα των δώρων και υποδεχόμαστε τη Σχολή Χορού της Άσπας Φούτση που θα παρουσιάσει χορευτικό δρώμενο στο κεντρικό σαλόνι. Θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτες performances σε διάφορες κλινικές του Νοσοκομείου, για την ψυχαγωγία των ασθενών.

* νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 10:00 στον Ι.Ν. του Νοσοκομείου, θα τελεστεί τρισάγιο εις μνήμη  Άννας Παπαγεωργίου 

 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου – Ημερίδα "Γυναίκα και Πολλαπλή Σκλήρυνση

Κεντρικό Αμφιθέατρο, Γ.Ν. Παπαγεωργίου 10:00 – 15:00 

Συμμετοχή εθελοντών στην οργανωτική υποστήριξη της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου – Συναυλία με το Μουσικό Σχολείο της Σιάτιστας

Κεντρικό σαλόνι, Γ.Ν. Παπαγεωργίου, 11:00-12:30 

Μια παράδοση που κρατάει εδώ και χρόνια: υποδεχόμαστε τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου της Σιάτιστας σε μια μεγάλη συναυλία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο και παραδοσιακούς σκοπούς.

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου – Επίσκεψη από την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ

Παιδιατρική - Παιδοχειρουργική κλινική 11:30 – 12:30 

Καλωσορίζουμε τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ που για άλλη μια χρονιά επισκέπτονται και μοιράζουν δώρα και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.