| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

5 Χρόνια ΑΝΤΗΡΙΔΑ: Τετάρτη 18 Μαϊου 2016

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ 2016

Ώρα 18:00, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέντε χρόνια δημιουργίας, προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης συμπλήρωσε φέτος ο εθελοντικός Σύλλογος  Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «ΑΝΤΗΡΙΔΑ» και το γιορτάζει με μια εκδήλωση – παρουσίαση την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, ώρα 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Από τον Ιανουάριο του 2011, ξεκινά η δημιουργία του εθελοντικού συλλόγου φίλων του  Νοσοκομείου Παπαγεωργίου  η «Αντηρίδα»,  ένας θεσμός πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα.

Η «Αντηρίδα» που σημαίνει στήριγμα,  σκοπό έχει μέσα από οργανωμένες δράσεις, να παρέχει βοήθεια, μια λύση, μια έστω μικρή ανακούφιση στους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Σήμερα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου ξεπερνούν τους 350. Οι ενεργοί εθελοντές μας προγραμματισμένα έρχονται στο Νοσοκομείο και προσφέρουν τη βοήθειά τους με χαμόγελο και καλή διάθεση στην κεντρική είσοδο, στις γραμματείες κλινικών, στο γραφείο της Αντηρίδας, στην αιμοκάθαρση της Νεφρολογικής Κλινικής, στις παιδιατρικές κλινικές και γενικά όπου χρειαστεί μέσα στο Νοσοκομείο. Στο έργο της Αντηρίδας σημαντικό ρόλο κατέχουν επίσης οι φίλοι και χορηγοί του Συλλόγου, που χάρη στις δωρεές και τις προσφορές τους μας βοηθούν να υπάρχουμε, να λειτουργούμε και να προχωρούμε.

Σε όλους αυτούς τους υποστηρικτές είναι αφιερωμένα τα πεντάχρονα της Αντηρίδας, γιατί πίστεψαν ότι στην Ελλάδα της κρίσης, η αλληλεγγύη μπορεί να γίνει πράξη και ο εθελοντισμός μέρος της ζωής μας.

Σας καλούμε να έρθετε, να μας γνωρίσετε και να πάρετε μέρος σε αυτή τη γιορτή του Εθελοντισμού. Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά μας!

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.