| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" - ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου - Η Αντηρίδα σας καλεί το Σάββατο 3 Απριλίου 2016 στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και να τρέξουμε όλοι μαζί στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μέτρων!

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα, τρέχοντας με την ομάδα μας (δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη), μπορούν να το κάνουν δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, e-mail και μέγεθος t-shirt, ως την Πέμπτη 3 Μαρτίου στη γραμματεία του Συλλόγου (ισόγειο Ν. Παπαγεωργίου, απέναντι από το πρωτόκολλο), στο τηλέφωνο 2313 323869 (9-3) και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ το άτομο (10€ για όσους είναι μαθητές). Για τους ανήλικους δρομείς, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση μιας υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης των κηδεμόνων. 

Τρέχοντας μαζί μας, στηρίζετε το έργο του Συλλόγου μας, καθώς κάθε εγγραφή με την Αντηρίδα, μάς ενισχύει με 5 ευρώ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν άλλη μια φορά σε μια δράση ομαδική, με καλό σκοπό!!!

 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5000μ

Ώρα Εκκίνησης: 12:30

Αφετηρία : Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου). 

Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Συνοπτικά η διαδρομή:

Η διαδρομή των 5 χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν στην Παραλία Θεσσαλονίκης - Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.