| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Επίσκεψη στην "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ"

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» στο πλαίσιο των δράσεων του εκτός του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου οργανώνει μια ακόμα δράση ξενάγησης ενός σημαντικού για την ιστορία της Θεσσαλονίκης μνημείου. 

Στις 12 το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2015, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα επισκεφθούμε την Ορθόδοξη Αρμενική Εκκλησία της Παναγίας στη γωνία των οδών Τσιμισκή και Διαλέττη (Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.). 

Μέλος της αρμένικης κοινότητας θα μας ξεναγήσει ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα το πολύ ενδιαφέρον κτίριο του ορθόδοξου ναού που χτίστηκε το 1903 σε σχέδια του Ιταλού αρχιτέκτονα Βιταλιάνο Ποζέλι αλλά και την ιστορία της αρμένικης κοινότητας της Θεσσαλονίκης καθώς φέτος (2015) συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων. 

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να έρθουν νωρίτερα για να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη θεία λειτουργία (10:15 – 12:00).

Αν θέλετε να παρακολουθήστε την ξενάγηση και για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2313-323869 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.