| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η Αντηρίδα στηρίζει την Αγκαλιά!

Αγαπητοί φίλοι,

Στην ακριτική Λέσβο και το χωριό Καλλονή, ο παπά Στρατής μαζί με εθελοντές του χωριού βοηθά τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες που φτάνουν εκεί καθημερινά μέσω της ΜΚΟ «ΑΓΚΑΛΙΑ». 

Υπολογίζεται πως όλα αυτά τα χρόνια, βοήθησε περίπου δέκα χιλιάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων ντόπιων κατοίκων που ήρθαν σε δυσχερή θέση. Μάθετε περισσότερα για το έργο του που έχει προβληθεί σε πολλά ΜΜΕ και έχει αναγνωριστεί και από τον ΟΗΕ, πατώντας εδώ και εδώ

Θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει, συγκεντρώνουμε ως και την Δευτέρα 27 Ιουλίου στην αποθήκη της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ συσκευασμένα τρόφιμα (κονσέρβες, κρουασάν, χυμούς, γάλα κτλ)  καθώς και παπούτσια (ανδρικά,-γυναικεία-παιδικά). Όσοι εθελοντές επιθυμούν να βοηθήσουν στη συγκέντρωση και την αποστολή, παρακαλούνται να είναι στο γραφείο της Αντηρίδας την Δευτέρα  27/7/2015, 11:00 – 14:00.

Ευχαριστούμε!

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.