| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ξενάγηση στο κέντρο της πόλης με την ΑΝΤΗΡΙΔΑ


Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» στο πλαίσιο των δράσεων του εκτός του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου οργανώνει μια ακόμα δράση ξενάγησης που αφορά την ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Στις 11 το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου 2015, με οδηγό τον έμπειρο ξεναγό και εθελοντή της Αντηρίδας Κωνσταντίνο Σφήκα θα κάνουμε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης για να γνωρίσουμε καλύτερα σημεία, κτίρια και μνημεία που πολλές φορές συναντάμε αλλά ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε την ιστορία τους.

Η βόλτα μας θα ξεκινήσει από τη συμβολή των οδών Καλαποθάκη και Βενιζέλου, όπου βρίσκεται το μέγαρο Στάιν. Απέναντι στην πλατεία θα δούμε το μνημείο του Ολοκαυτώματος ενώ εκεί κοντά είναι και το κτήριο Γκατένιο-Φλωρεντίν και η στοά Ερμή/ Θα περάσουμε από την οδό Κατούνη και Αιγύπτου στα Λαδάδικα για να καταλήξουμε στην Πλατεία Μοριχόβου και μετά στο Λιμάνι.

Μέλη και φίλοι της Αντηρίδας και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ξενάγηση, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, επικοινωνήστε στο 2313-323869 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.