| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου “Η Αντηρίδα” στo πλαίσιο των δράσεων εκτός του Νοσοκομείου σας προσκαλεί σε δύο νέες "καλοκαιρινές" δράσεις!

Πικ νικ στους κήπους του Πασά

Την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα (18:00) έχουμε ραντεβού στους Κήπους του Πασά, για να κάνουμε πικ νικ σε μια πανέμορφη όαση δροσιάς και πρασίνου μέσα στην πόλη. Εθελοντές και φίλοι της Αντηρίδας, ελάτε να βρεθούμε απο κοντά, να τα πούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για καλό καλοκαίρι. Μαζί μας θα είναι ο ξεναγός και φίλος της Αντηρίδας Κωνσταντίνος Σφήκας, ο οποίος θα μας μιλήσει για γνωστές και άγνωστες ιστορίες της Θεσσαλονίκης και της Άνω Πόλης. 

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και για οποιεσδήποτε πληροφορίες, καλέστε στο 2313-323869 ή στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Δράση καθαρισμού στην παραλία κάτω απο το "παλατάκι"

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στις 5 το απόγευμα (17:00) έχουμε συνάντηση στο μπαράκι του Ερωτικού, μετά το Παλατάκι στην Καλαμαριά. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Καλαμαριάς, θα καθαρίσουμε, όπως και πέρσυ, το παραλιακό τμήμα από καρνάγιο έως το «Παλατάκι», απομακρύνοντας πλαστικά, ξύλα και σκουπίδια που έχουν «αράξει» πάνω στο κύμα. Φορέστε κλειστά παπούτσια, οπλιστείτε με καλή διάθεση και πάμε να... καθαρίσουμε!

 

 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.