| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Δύναμη Προσφοράς

Βιώσαμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρόλα αυτά , και σε αυτή την περίοδο της πανδημίας η Αντηρίδα συνεχίζει να στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη φροντίδα των ασθενών με τον δανεισμό αμαξιδίων, τις χορηγίες σε ιατρικό εξοπλισμό (όπως τον ψηφιακό υπέρηχο, το ηλεκτρονικό μόνιτορ πιεσόμετρο-οξύμετρο στα ΤΕΠ κ.α.) και είδη πρώτης ανάγκης. Την περίοδο του Πάσχα, όπου συνεχίζεται το μέτρο αναστολής επισκεπτηρίου στα νοσοκομεία, έχουμε προσφέρει περισσότερα από 2000 μπουκαλάκια νερό, 1800 είδη προσωπικής υγιεινής και 90 πακέτα βοήθειας σε ασθενείς που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις κλινικές του Γ.Ν. Παπαγεωργίου. 

 

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της Αντηρίδας που χάρη στις  δωρεές τους συνεχίζουμε το έργο στήριξης και προσφοράς στο Νοσοκομείο και στην κοινότητα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις εταιρείες ΤΙΤΑΝ ΑΕ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΒΕ, My Market, τους Συλλόγους  ΔΕΣΜΟΣ, Τράπεζας Τροφίμων και ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για τις προσφορές τους σε είδη προσωπικής υγιεινής, νερών και τροφίμων. 

Η δύναμη της προσφοράς και στήριξης από φίλους και μέλη της «Αντηρίδας» αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.