| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ο Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη ενισχύει ακόμα μία φορά το έργο της «Αντηρίδας»

Σήμερα, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης προχώρησε στη δωρεά προϊόντων προσωπικής υγιεινής, ιματισμού και υπόδησης για τους συνανθρώπους μας που είναι σε ανάγκη.

Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αντηρίδας, από τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη. Ο κ. Ιγνάτιος Καϊτετζίδης επαίνεσε την «Αντηρίδα» για το σπουδαίο εθελοντικό της έργο, που, όπως είπε χαρακτηριστικά, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. 

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, , εξέφρασαν η ιδρύτρια-αντιπρόεδρος της Αντηρίδας και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, κ. Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος της Αντηρίδας, Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής κ. Γεωργία Δερετζή., και ο Πρόεδρος του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, κ. Μιχαήλ Καραβιώτης, 

«Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι απαραίτητα για τους ανθρώπους που φεύγουν ξαφνικά από το σπίτι τους και μένουν μόνοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Παπαγεωργίου, σπεύδοντας να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με την χρησιμότητα της δωρεάς.

«Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη, την προσφορά και την ανιδιοτέλεια…» δήλωσε καταληκτικά, η Πρόεδρος της Αντηρίδας και Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής Γ.Δερετζή.